خدمات مشاوره شرکت‌های دانش بنیان

کسب آگاهی از روند دانش بنیان شدن شرکت ها و همچنین مرتفع ساختن نیاز های شرکت های متقاضی دریافت گواهینامه دانش بنیان سبب ایجاد نگرشی کارشناسانه برای راه اندازی مرجعی برای مشاوره دانش بنیان شده است.

آشنایی با شبکه دانش بنیان ایران و خدمات مشاوره دانش بنیان

شبکه دانش بنیان ایران در واقع یک دایره المعارف از مطالب مرتبط با مباحث حوزه فناوری و Hightech است که توسط کارشناسان خبره در این حوزه تدوین شده است.
شبکه دانش بنیان ایران، به دلیل دارا بودن کارشناسانی خبره و با سابقه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان به عنوان تنها مرجع تخصصی مشاوره در حوزه دریافت مجوز دانش بنیان می باشد.
موضوع شرکت‌های دانش بنیان و مباحث فناوری های نوین مورد توجه مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و تمامی نهادها بوده و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری متولی بررسی و حمایت از اینگونه شرکت ها در کشورمان می باشد. برای استفاده از حمایت‌های دانش بنیان و  امتیازات دانش بنیان و همچنین بهره مندی از جنبه تبلیغاتی این گواهینامه در برند سازی، شرکت ها و موسسات باید در چندین مرحله و در سطوح مختلف مورد ممیزی و ارزیابی قرار گیرند.

 

 

 

 

  1. در مرحله اول و پس از تکمیل اطلاعات در سامانه معاونت علمی ریاست جمهوری، شرکت ها و موسسات متقاضی دریافت گواهی دانش بنیان، به صورت غیر حضوری مورد ارزیابی اولیه و مقدماتی قرار می گیرند.
  2.  پس از آن پرونده به کارگزاران و معتمدین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که عموما شرکت هایی خصوصی هستند جهت بررسی میدانی و ارزیابی حضوری ارجاع می گردند. در این مرحله، پس از تکمیل اطلاعات توسط شرکت یا موسسه متقاضی گواهینامه دانش بنیان و ارسال آنها برای کارگزار، ارزیابی حضوری انجام می گردد. در این ارزیابی، شرکت یا موسسه متقاضی از نظر فنی، مالی، نیروی انسانی و حقوقی با استانداردها و آیین نامه های اجرایی مورد بررسی قرار می گیرند. پس از بررسی حضوری توسط کارگزاران، گزارشی در حوزه های فوق تدوین شده که در واقع شرح حال شرکت یا موسسه متقاضی  گواهینامه دانش بنیان در همان لحظه می باشد.
  3. بعد از ارزیابی حضوری کارگزار ، ممیزی فنی توسط سردبیری در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به استناد گزارش تدوین شده و اظهارات کارگزاری برای محصولات و خدمات شرکت متقاضی انجام می گیرد.
  4. در مرحله بعدی از نظر آیین نامه، مستندات مالی و فنی و همچنین انطباق ارزیابی با قوانین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسط این معاونت مورد بررسی می گردد و در نهایت وضعیت شرکت یا موسسه متقاضی گوتهینامه دانش بنیان  مشخص می گردد که مورد تایید می باشد و یا مردود می گردد.

به صورت کلی حدود ۴۰ الی ۴۵ درصد از شرکت ها و موسسات متقاضی مورد تایید قرار می گیرند و مابقی به دلایل مختلفی مردود می گردند. اگر شرکتی مورد تایید واقع نشود بنا بر قوانین و آیین نامه هاحداقل یک سال پس از تاریخ اعلام نتیجه می تواند به رای نهایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعتراض کند تا مورد بررسی مجدد قرار بگیرد.

مشاوره دانش بنیان

 

گروه مشاوره دانش بنیان شبکه دانش بنیان  ایران، پیش از این از برترین کارشناسان معاونت علمی ریاست جمهوری در کارگزاری ها بوده و سابقه بررسی و ارزیابی بیش از ۱۰۰۰ شرکت و یا موسسه متقاضیدانش بنیان و همچنین همکاری در گروه ممیزان معاونت علمی را در سابقه کاری خود دارند.

این مشاوران با توجه به تجربیات خود در بررسی انواع شرکت ها و موسسات کوچک و بزرگ در تهران و شهرستانها در حوزه های مختلف علمی نظیر نرم افزار، الکترونیک، مکانیک، مکاترونیک، هوافضا، اپتیک، گیاهان دارویی، داروهای شیمیایی، پلاسما، تجهیزات پزشکی، پلیمر، شیمی و کاتالیست، سرامیک، نانو، بیو تکنولوژی، کشاورزی و اصلاح نباتات، حوزه های مغز افزار(حوزه های علوم شناختی، تجاری سازی، مشاوره )، انیمیشن و بازی های رایانه ای و غیره ، می توانند به شرکت ها کمک کنند تا با آمادگی بیشتری در پروسه ممیزی و ارزیابی دانش بنیان قرار گیرند.