
در راستای رشد و توسعه فناوري و افزايش شركت هاي دانش بنيان در استان، پس از برگزاری جلسه با حضور رئیس انجمن شركت هاي دانش بنيان استان كرمان و رئيس پارك علم و فناوري استان كرمان تفاهم نامه همکاری بین انجمن و پارك علم و فناوري به امضا رسید.
جناب آقاي دكتر كي نيا رئيس محترم پارك علم و فناوري اين همكاري را مثمرثمر شمرده و بيان كردند اين همكاري سبب ايجاد انگيزه براي شركت هاي فناور به سوي دانش بنيان شدن و هموار كردن مسير راهشان مي شود و با توجه به ماهيت ساز و كار انجمن دانش بنيان، رسيدن به اين اهداف را همكاري با انجمن دانستند.
هدف از انعقاد تفاهم نامه ارزيابي محصولات شرکت های فناور و تعيين ميزان پتانسيل آنها براي دانش بنيان شدن و حمايت از اين شركت ها مي باشد.
و در بند دیگر این تفاهم نامه آمده كه بنگاه هايي كه محصول آنها به عنوان، محصول دارای قابلیت دانش بنیان شدن، معرفي گردد، درصورت درخواست و تمایل از سوي آن بنگاه جهت اخذ مجوز دانش بنيان، انجمن شركت هاي دانش بنيان استان كرمان به عنوان مشاور براي مستندسازي اين بنگاه ها اقدام مي نمايد.
همچنين جناب آقاي مهندس عابد شيخ بهايي رئيس محترم انجمن شركت هاي دانش بنيان استان كرمان، در راستاي توسعه شركت هاي فناور آمادگي خود را هم به عنوان رئيس انجمن و هم به عنوان نماينده فن بازار جهت همكاري هاي بيشتر اعلام نمودند.
و هركدام از طرفين موافقت كردند تا همكاري هاي لازم و بيشتر جهت شناسايي و رفع نيازهاي فناورانه بنگاه هاي اقتصادي با برگزاري كارگاه هاي آموزشي جهت شناسايي مشاوران از واحدهاي فناور و بومي سازي روش هاي استاندارد جهت مرتفع نمودن اين نياز ها برقرار گردد.